dijous, 15 de maig del 2014

Exposicions.

Després d'una temporada sense fer cap publicació arriba el final del curs i, amb ell, les exposicions dels treballs de desenvolupament del llenguatge oral. El dia 13 van començar amb propostes com l'el·laboració d'un noticiari però, hui, dia 15 s'han realitzat d'altres molt interessants entre les quals es trobava la realitzada pel nostre grup de treball.

A mode de resum es va plantejar tota una proposta didàctica, anomenada "Cròniques d'un rei: mai l'època medieval havia estat tan prop" (es pot veure un banner realitzat sobre aquesta en l'encapçalament d'aquesta entrada), dirigida a sisé curs de primària de l'obra  de Literatura Infantil i Juvenil,"Cròniques d'un rei", de Víctor Gómez Labrado i il·lustrada per Francesc Santana que suposa la realització d'una ruta literària per València que no descarta l'ús de les noves tecnologies i les potencialitats d'algunes ferramentes de la Web 2.0 com la Realitat Augmentada així com el treball col·laboratiu i d'altres estratègies pel desenvolupament del llenguatge oral en un ambient medieval. Després del gran esforç per la confecció de cadascuna de les parts degut a la complexitat de la proposta didàctic integrant tot un marc de projecte interdisciplinar, va poder-se mostrar com es pot utilitzar tot allò que ens envolta per apropar l'alumnat a altres èpoques.

Es vol fer menció especial també a la gran idea de realitzar un fabulari per tal de treballar aquesta habilitat lingüística bàsica en l'alumnat que va confeccionar el grup de treball compost per Jana Chilleron, Andrea Viana, Rubén Peinado, Sergio Salido i Mari Carmen Cuerda. 

4 comentaris:

  1. En primer lloc, moltes gràcies per la menció al nostre grup!
    La vostra activitat era prou interessant, i a més es nota que porta un gran treball darrere. Em pareix una forma boníssima per treballar amb un llibre. A més, s'ha de destacar la gran interpretació de Marlene com a Violant, que ens va fer riure i a més va ser una molt bona forma d'introduir la vostra activitat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Rubén! He de dir que mereixeu una menció especial al meu blog ja que va ser una de les propostes didàctiques per treballar el desenvolupament del llenguatge oral més interessant per la quantitat de materials confeccionats!.

      Elimina
  2. Crec que varem fer una molt bona exposició del nostre treball junt als nostres companys Noelia i Ivan. Es nota quant un treball es fa amb ganes i il·lusió, encara que tinga molt de treball. Aquest treball no soles es quedarà en una exposició a classe sino que, espere dur-lo a la realitat, fer-lo a l'escola. Va ser un plaer estar en aquest grup. Gràcies Alex, per fer-me sentir com a una més i per les teues paraules de ànim i les hores que has dedicar a aquest treball.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marlene el plaer ha sigut meu! Un treball amb molt d'esforç però que al final ha pagat la pena.

      Elimina