dimecres, 16 d’abril del 2014

Contes musicalitzats per treballar en educació

Però, no només la llengua es pot trobar en àmbits d'ús acadèmics sinó que pot, fins i tot, ser acompanyada per una melodia per tal de contar històries. Ací es deixen tres contes musicalitzats per Dani Miquel.

1. La masereta

2. La princesa Ratolina




3. Poema al sol i la lluna


3 comentaris:

  1. Després d’estar una bona estona pegant una mirada a aquest blog, dir que les propostes em pareixen molt interessants per treballar-les al aula. Personalment crec que la música i els contes son una mescla molt productiva amb els alumnes. En primer lloc per el seu caràcter motivador i en segon, per la riquesa que sopusen per a desenvolupar les facultats lingüístiques i la creativitat. Enhorabona pel blog, gràcies per es bones idees.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Teresa moltes gràcies per la teua aportació! Aniré incrementant aquestes propostes de contes musicalitzats tan ràpid com trobe més a Youtube.

      Elimina
  2. Com a estudiant de magisteri i futura mestra, aquesta em sembla un idea genial a l'hora de treballar qualsevol tema relacionat amb la llengua amb els nostres alumnes. Amb ajuda de contes com aquests, que tant agraden i atrauen els xiquets (i fins i tot nosaltres els adults), podem incidir en pràcticament qualsevol aspecte lingüístic que ens interesse treballar. A més, aquesta és un pràctica que fa veure els nens els aspectes més divertits de la llengua i els ajuda a desenvolupar el gust i l'amor per la lectura. També seria molt interessant comptar amb la presència de contacontes sempre que siga possible a l'escola, de manera que els xiquets vegen com cobren vida aquells contes que tant els agraden i puguen conéixer els seus autors.

    ResponElimina