dijous, 6 de febrer del 2014

Benvinguda




Benvingut al blog "Riquesa cultural i contextos multilingües". Es tracta d'un blog que es vertebra a partir de la gran presència que té la multiculturalitat en les institucions educatives en l'actualitat. Així, el principi d'identitat d'aquest és: la multuculturalitat com a factor d'enriquiment de l'aula que s'articula en un context multilingüe.

A través de les diferents etiquetes que hi apareixen a la part dreta i es poden accedir ("Textos propis", "Notícies relacionades", "Teoria", "Activitats voluntàries" o "Música valenciana") s'aproxima el blog cap una visió completa del contingut teòric de l'assignatura "Desenvolupament d'habilitats comunicatives en contextos multilingües"  impartida en la Universitat de València per Mercé Durà Súbies durant el segon quadrimestre de l'any lectiu 2013-2014.

Espere que siga del vostre interés la informació ací apareguda i no dubteu en fer comentaris al respecte i subscriure's a les publicacions.




1 comentari:

  1. Moltes felicitats pel treball realitzat al blog. Molt de gust per a realitzar el treball i un resultat excel·lent. Enhorabona

    ResponElimina